VANHEMPAINOHJAUS

Vanhempainohjauksessa omaa vanhemmuutta pääsee tarkastelemaan
ikään kuin ulkopuolisen silmin ja voi löytää uusia toimivia käytäntöjä.

Milloin kannattaa hakeutua vanhempainohjaukseen?

Vanhempainohjaukseen voi tulla lapsen kasvatukseen, vanhemman ja lapsen väliseen vuorovaikutukseen ja lapsen oireiluun liittyvissä kysymyksissä. Vanhempaa saattaa askaruuttaa, miten kohdata lapsen uhmakkuus tai minkälaiset rajat ja rangaistukset ovat sopivat eri-ikäisille lapsille. Uusperheen muodostaminen herättää kysymyksiä sinun ja minun lapsista, kuka päättää kasvatuksesta ja perheen säännöistä.

MUUT PALVELUT

Pariterapia
Pariterapiaan tullaan tavallisesti silloin, kun suhde voi jo erittäin huonosti. Pariterapiaan voi ja kannattaa kuitenkin hakeutua jo silloin, kun ongelmat toistuvat tai tyytymättömyys alkaa nakertaa suhdetta.

Lue lisää

Yksilöterapia
Yksilöterapia tarjoaa puitteet ja olosuhteet kasvaa ihmisenä. Se voi lievittää psyykkistä kärsimystä tai poistaa sen. Yksilöterapia on matka itseen tai itsestä maailmaan, jonka teet rinnallasi kulkevan terapeutin kanssa.

Lue lisää

Apua eroon
Kokeneena eroauttajana tuen ja neuvon erokriisissäsi ja eron käytännön asioissa. Keskustelumme lievittävät yksinäisyyden kokemustasi, ahdistuneisuuttasi ja jäsentävät tilannettasi.

Lue lisää

 

Vastaanottoni sijaitsee keskustassa lähellä Hietalahden kauppahallia.

Hietalahdenkatu 5 B 15
00180 Helsinki

Kulkuyhteydet:
Muun muassa raitovaunut 9, 7 ja 6 rautatieasemalta. 9 ja 7 myös Kampista. Kävelymatka Kampista Hietalahdenkadulle n.10 minuuttia.

+358 50 4607160

jouni@linnankoski.fi