Lyhyesti minusta

Lähtökohta terapeutiksi ryhtymiselläni on omassa kasvussani ja sen haasteissa, niin ihmisenä kuin miehenä. Olen tehnyt tätä matkaa 35 vuotta. Terapeuttina olen empaattinen, keskusteleva ja tarvittaessa myös jämäkkä. Tapani asettua terapiaprosessiin on vuorovaikutteinen.

Terapiatyössäni käytän eri viitekehyksiä asiakkaan tarpeiden ja terapiaprosessin vaiheen mukaan. 

Erityisalueena minulla on parisuhteen ongelmat, miesten kanssa työskentely sekä erot. Miesten kanssa työskentelystä minulla on kokemusta viidentoista vuoden ajalta, joista viimeiset kahdeksan vuotta toimin Miessakkien erotyövastaavana. Psykoterapeuttina olen erikoistunut paripsykoterapiaan, mutta teen mielelläni myös yksilöterapiaa. Minulla on valmiudet ja paljon kokemusta toimia sovittelijana parisuhteen purkutilanteissa.

Elämäni johtotähtenä on usko ihmisten samanarvoisuuteen sekä ihmisen psyykkiseen ja henkiseen kasvupotentiaaliin. Elämällä ja sen tapahtumilla on aina jokin mieli. Nämä tapahtumat ja kokemukset kuljettavat meitä kohti itsellemme mielekästä elämää. Välillä harhaudumme polultamme, mutta ei huolta, pahoinvointi, kivut, sairaudet ja vastoinkäymiset auttavat tai usein myös pakottavat meitä tarkistamaan suuntaamme ja kasvamaan ihmisinä. Terapia on yksi keino muiden joukossa etsiä mielekkäämpää elämää ja kasvaa ihmisenä.

Linkkejä

Alla olevien linkkien kautta pääset seuraamaan puheitani Väestöliiton Miesten rakkauskoulussa ja luentoa Eroahdistuksesta eteenpäin.

Miesten rakkauskoulu (videosarja) →

Mies ja ero — eroahdistuksesta eteenpäin (nettiluento) →