PALVELUT

TUTUSTU TERAPIAPALVELUIHIN

Pariterapia
Pariterapiaan tullaan tavallisesti silloin, kun suhde voi jo erittäin huonosti. Pariterapiaan voi ja kannattaa kuitenkin hakeutua jo silloin, kun ongelmat toistuvat tai tyytymättömyys alkaa nakertaa suhdetta.

Lue lisää

Seksuaaliterapia
Seksuaaliterapia tarjoaa puitteet tutkia omaa tai parisuhteessa yhteistä seksuaalisuutta. Voit tulla vastaanotolle vain seksuaalisuuteen liittyvien huolien vuoksi tai osana muuta yksilö- tai pariterapiaa

Lue lisää

Yksilöterapia
Yksilöterapia tarjoaa puitteet ja olosuhteet kasvaa ihmisenä. Se voi lievittää psyykkistä kärsimystä tai poistaa sen. Yksilöterapia on matka itseen tai itsestä maailmaan, jonka teet rinnallasi kulkevan terapeutin kanssa.

Lue lisää

Apua eroon
Kokeneena eroauttajana tuen ja neuvon erokriisissäsi ja eron käytännön asioissa. Keskustelumme lievittävät yksinäisyyden kokemustasi, ahdistuneisuuttasi ja jäsentävät tilannettasi.

Lue lisää

Vanhempainohjaus
Vanhempainohjaukseen voi tulla lapsen kasvatukseen, vanhemman ja lapsen väliseen vuorovaikutukseen ja lapsen oireiluun liittyvissä kysymyksissä.

Lue lisää

 

Vastaanottoni sijaitsee keskustassa lähellä Hietalahden kauppahallia.

Hietalahdenkatu 5 B 15
00180 Helsinki

Kulkuyhteydet:
Muun muassa raitovaunut 9, 7 ja 6 rautatieasemalta. 9 ja 7 myös Kampista. Kävelymatka Kampista Hietalahdenkadulle n.10 minuuttia.

+358 50 4607160

jouni@linnankoski.fi